null

zaterdag 3 maart 2018

aanvang 08.30u
einde voorzien om 16.00u

UFO Gent

Sint-Pietersnieuwstraat 33
9000 Gent

Voor wie?

kleuteronderwijzers, onderwijzers lagere school, ondersteunend personeel, zorgcoördinatoren, directie en begeleiding uit het kleuter- en lager onderwijs, studenten lerarenopleiding, studenten pedagogie of logopedie,…

Hoe geraak je op de OnderwijzersTOP?

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar station Gent Sint-Pieters en neem vervolgens de tram of de bus:

  • Tram 1 aan het Gent Sint-Pietersstation op perron 2. Je stapt af aan de halte ‘Gent Savaanstraat’. Deze tramhalte bevindt zich op 8 minuten wandelafstand van UFO Gent.
  • Bus 76 aan het Gent Sint-Pietersstation op perron 15. Je stapt af aan de halte Gent Zuid (Perron 3). Deze bushalte bevindt zich op 5 minuten wandelafstand van UFO Gent.

Indien je de tram neemt en afstapt aan de halte ‘Gent Savaanstraat’, sla je om de hoek de Savaanstraat in. Deze straat volg je tot aan de Walpoortstraat. Sla rechtsaf in de Walpoortstraat en ga rechtdoor totdat je in de Sint-Pietersnieuwstraat komt. Het UFO-gebouw bevindt zich in deze straat aan de linkerkant.

Indien je de bus neemt en afstapt aan de halte ‘Gent Zuid Perron 3’, steek je het Woodrow Wilsonplein over. Houd daarbij het Shoppingcenter Gent Zuid aan je rechterkant. Steek vervolgens de straat (Frankrijkplein) en de brug over, totdat je in de Lammerstraat komt. Loop deze straat teneinde en sla links de Sint-Pietersnieuwstraat in. Het UFO-gebouw bevindt zich in deze straat aan de linkerkant.

 

Met de auto

Vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende, Kortrijk (E40, E17):

Volg uitrit ‘Gent Centrum’ en volg daarna ‘Alle Richtingen’. Eens beneden rijd je aan de verkeerslichten (onder het viaduct) links de stadsring op. Volg de stadsring tot aan de vierde verkeerslichten. Daar sla je rechts af, de Kortrijksepoortstraat in. Rijd vervolgens tot aan de Jozef Plateaustraat en rijd daar rechts omhoog.

Parkeren

Parkeren in de buurt van UFO Gent is niet altijd even gemakkelijk. Je maakt het best gebruik van een ondergrondse parkeergarage.

Interparking Gent Zuid (Franklin Rooseveltlaan 3/A, 9000 Gent)
  • UFO Gent bevindt zich op 5 min. wandelafstand van Interparking Gent Zuid.
Parking Sint-Pietersplein (Sint-Pietersplein 65, 9000 Gent)
  • UFO Gent bevindt zich op 7 min. wandelafstand
    Vanuit Antwerpen, Brussel, Oostende, Kortrijk (E40, E17)